English


 

  

 

 

Το R750-3 θα κόψει θα σκαλίσει και θα χαράξει υλικά όπως PVC, plexiglass, κερί, ξύλο, γραφίτη, ασήμι, χαλκό, μπρούντζο, κ.α. με ευκολία ακόμη και σίδερο, αλουμίνιο, κ.α. με μικρότερη ταχύτητα επεξεργασίας.

Η ακρίβειά του αγγίζει τα 0,001875 mm και το κάνει ιδανικό για σκαλίσματα και χαράξεις όπου η ακρίβεια παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Κατασκευασμένο από βιομηχανικό αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι δεν θα χρειαστεί καμία συντήρηση.

Η κίνηση γίνεται με ρουλεμάν και την αναλαμβάνουν 4 μοτέρ.

Συνοδεύεται από Ελληνικό λογισμικό.

 

Ο σχεδιασμός του μέσω ειδικού προγράμματος, τα υλικά που επιλέχθηκαν να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή του και οι φυσικομαθηματικοί υπολογισμοί που πραγματοποιήθηκαν το κατατάσσουν σε κατηγορία κατά πολύ ανώτερη από παρόμοια μηχανήματα του ανταγωνισμού δεδομένων των ικανοτήτων του.

Για παράδειγμα με κοπτικό διαμέτρου 7χιλ. μπορεί να εισχωρήση σε ξύλο οξιάς σε βάθος 20χιλ. και να κόψει - επεξεργαστεί. 

 

 

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνη τα ακόλουθα :

Το μηχάνημα CNC με μεταλλικό πλαίσιο στο οποίο εδράζονται όλα τα επιμέρους εξαρτήματα..

Το ηλεκτρονικό κοντρόλ

Το λογισμικό λειτουργίας

Το τραπέζι αλουμινίου με κανάλια σύσφιξης

Το μοτέρ επεξεργασίας

Σύστημα ψυκτικού υγρού

 

 

  Έχτρα εξοπλισμός

Ποδαρικά στήριξης

Κουτί αποθηκευτικού χώρου

 

 

 

 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εξωτερικές διαστάσεις (Μ,Π,Υ)

1012 x 825 x 1400 mm

Kαθαρός χώρος εργασίας (Μ,Π,Υ)

725 x 550 x 105 mm

Ακρίβεια μηχανήματος (Χ,Υ,Ζ,)

0,001875 mm 

Ακρίβεια επανάληψης

0,002 mm

Μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας

30 mm/sec 

Μοτέρ ανά άξονα

2X , 1Y , 1Z

Μοτέρ επεξεργασίας

1,5Hp

control

3ων αξόνων

Βάρος

70 Kg 

Εγγύηση

12 μήνες 

 

 

 

 

 Βίντεο μπορείται να δείτε εδώ

 

* στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται Φ.Π.Α. και έξοδα αποστολής

 

Ελληνικό Προΐόν

Κατασκευή Μηχανημάτων
Πιστοποιητικά CE

 Μια σωστή σταθερή μεταλλική κατασκευή όπως είναι γνωστό απαιτεί απαραίτητα τον σχεδιασμό μέσω ειδικού προγράμματος και εν συνεχεία τον υπολογισμό των δυνάμεων που θα ασκηθούν σε αυτή μέσω του ιδίου ή άλλου προγράμματος ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυνάμεις αυτές ή στις πιέσεις που θα ασκηθούν και να μείνει αμετάβλητη (για παράδειγμα τα μεταλλικά κτήρια ακόμη και το γκαράζ του αυτοκινήτου μας).

Εάν τώρα προσθέσουμε στην μεταλλική αυτή κατασκευή και τον παράγοντα των κινούμενων τμημάτων (όπως αυτά βρίσκονται σε ένα μηχάνημα) αμέσως πολλαπλασιάζουμε τον βαθμό δυσκολίας σχεδιασμού και σωστής λειτουργίας της κατασκευής μας.

Τέλος προσθέτοντας και τον παράγοντα ‘’ακρίβεια’’ (που απαιτείται σε ένα μηχάνημα) γίνεται αμέσως αντιληπτό και κατανοητό πως η κατασκευή ενός σωστού και παραγωγικού χωρίς προβλήματα μηχανήματος CNC δεν είναι απλή υπόθεση.

Για την διασφάλιση της ποιότητας των μηχανημάτων μας χρησιμοποιούμε ειδικό πρόγραμμα για τον σχεδιασμό όλου του μηχανήματος έτσι όπως πραγματικά θα είναι (όταν κατασκευαστή) συμπεριλαμβανομένων και των επιμέρους εξαρτημάτων του όπως βίδες, στραντζαριστές λαμαρίνες, μοτέρ κίνησης, κλπ..

Εκτός από τους φυσικομαθηματικούς υπολογισμούς που πραγματοποιούμε κατά την διαδικασία επιλογής των υλικών, σημαντικό ρόλο παίζει και το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε στο οποίο τοποθετούμε τα τεχνικά και δυναμικά χαρακτηριστικά των υλικών (για παράδειγμα δυνάμεις αντοχείς στην στρέβλωση για τους κοιλοδοκούς, αντοχή των ρουλεμάν σε NEWTON και πολλά ακόμη) έτσι ώστε κατά την διαδικασία προσομοίωσης της λειτουργίας του μηχανήματος το πρόγραμμα αναλαμβάνει σύμφωνα πάντα με τις παραμέτρους που ορίσαμε να πραγματοποιήσει περίπλοκους υπολογισμούς, τα αποτελέσματα των οποίων είναι κρίσιμα για την τελική προώθηση στην παραγωγή του μηχανήματος ή την τροποποίησή του με αντικατάσταση των υλικών - εξαρτημάτων τα

 

Στην συνέχεια κατασκευάζεται το πρωτότυπο μηχάνημα το οποίο υποβάλετε σε δοκιμές πραγματικής λειτουργίας, τα αποτελέσματα των δοκιμών γίνονται αντιπαραβολή με τα αποτελέσματα του προγράμματος ώστε να διερευνηθούν οι τυχών αποκλίσεις των αποτελεσμάτων.
Σημαντικό παράγοντα στην κατασκευή των μηχανημάτων μας παίζει η ασφάλεια.
Ασφάλεια προς αποφυγή ατυχημάτων που θα μπορούσαν να συμβούν στον χώρο εργασίας.
Γι αυτό και τα μηχανήματά μας διαθέτουν δήλωση συμμόρφωσης ή πιστοποιητικό CE.
Για όσους δεν γνωρίζουν η πιστοποίηση CE είναι απαραίτητη σε όλα τα προϊόντα, ιδιαίτερα δε σε μηχανήματα αυτού του τύπου (CNC), έχει θεσπιστεί δε με αυστηρότατους όρους από την ευρωπαϊκή ένωση.
Αγοράζοντας μηχάνημα που διαθέτει πιστοποιητικό CE η επιχείρηση διασφαλίζεται πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο σε μηχανολογικό όσο και σε ηλεκτρολογικό επίπεδο προς αποφυγή ατυχήματος.
Να σημειώσουμε πως το πιστοποιητικό CE μπορεί να ζητηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά την διαδικασία ελέγχου από κρατικό κλιμάκιο.
Μηχανήματα που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό CE εγκυμονούν κινδύνους προς τον χειριστή